HOLE IN MY BOOT


KOMMER

Det kommer en video lite senare, jag vet ej när men den håller på att laddas upp just nu. Men det brukar ta olika lång tid på videor.

JAG ÄR KUNG #1


LANDSORT AGAIN

Nu är vi påväg till landsort igen... Men det kommer ändå att bli bättre uppdatering!


LÖRDAGEN DEN 29/6

Så nu är jag hemma efter en jätte kul dag.
 
Först gick vi ner på nixta och "bada", körde enstuds och prata lite. Sen gick vi hem till födelsegagsbarnet och dansa, prata, åt mat, sanning/konsekvens, hoppa studsmatta och gick ner o doppa benen i hennes pool. 
 
 

PARTY

Party, party, party! Fest för min kompis som fyllde år i torsdags. Men nu är det dags för mat.
 
 

NEW IN

Vita nya ridbyxor,
 
Svart ny säkerhetsväst,
 
 Halsband och 3 nya ringar.

FREDAG DEN 28/6 2013

Jag har inte kunnat blogga så mycket idag för jag har ju varit i Haninge innan jag kom hem också... Där köpte jag och mormor present till mamma eftersom hon fyller år snart. Sen dog min mobil på batteri i bilen när jag skulle blogga, så det gick inte så bra. Men nu är den laddad och klar att blogga på (datorn är upptagen, jag har ingen egen än).

Men jag har även fått brev från stallet där dom erbjöd mig att vara med i träningsgruppen! Och såklart ska jag tacka ja.

Puss vi syns i ett inlägg till ikväll.


GODMORGON

Godmorgon världen! Idag åker jag hem och det blir bättre uppdatering sen. Men jag har hittat en person jag känner som ska fixa en ny design med mig. Och nu har bilderna börjat fungera! 
 
Men snart ska vi åka så vi hörs.

TYVÄRR

Tyvärr blir det ingen "Dagens outfit" för mina bilder jag laddar upp från mobilen fungerar inte, det blir bara små vita rutor har jag märkt... Det är sämst! Men jag kan testa att lägga upp dagens outfit foto.
 
 Det fungerade!

ERNST

Jag sitter på golvet och laddar mobilen som jag såg bara hade 1% batteri när jag var inne på Facebook, men i.a.f Jag sitter och kollar på sommar med Ernst och få passar jag på att blogga i reklamen. 
 
Vi syns även lite senare och då kommer en "Dagens outfit" också.
 
 

FÖDELSEDAGSBARNET

Idag är det en speciell dag... Jo en av mina bästa vänner fyller hela 14 år. Hon betyder mycket för mig för vi har varit vänner i ja 14 år. 
 
Nu tänker jag inte sitta här och skriva en bibel utan det ända jag skriver är "Grattis på födelsedagen, du betyder mer än 1000 ord!" Tack för att du vill vara min vän.
http://pastellgalaxy.blogg.se
 
Min fina duktiga vän!
 
 Känns som igår! (3 år sen) 

SEG DAG

Idag har det varit en allmänt seg dag ovh inte bara det, det har varit så varmt så jag trodde att jag skulle smälta för en stund. Men vi var och fiska idag igen men jag fick inget, brorsan fick men dom slängde vi i igen. Sen har jag tränat hunden, jag tror inte jag har gjort så mycket mer förutom att jag drömde en jätteskum dröm under natten.
 
Men idag har jag funderat på vad jag ska köpa åt min kompis och jag har äntligen kommit på det! Så det är bara att åka in på fredag och köpa det.
 
Sen när jag kommer hem på fredag kommer det även att bli bättre uppdatering. Längtar faktiskt lite på att åka hem nu... Det ska bli skönt, men jag vill inte lämna vovven. :(
PROBLEM.
 
(Bild från landsort i midsommras.)
 
 
 
 

EN DAG TILL HAVS

Idag har jag varit på sjön hela dagen och mobilen hade inget batteri alls efter att jag fotat sälar när vi var och kollade på dom. Bilder kommer längre ner (det är inte världens bästa bilder). Sen har vi varit och pimplat och metat. Och vi kom hem alldeles nyss. 
 
 
 
 
 
 
 

DAGENS OUTFIT

Röd hollister tröja,
Brun tubtopp, 
Blå jeansshorts,
Sverige Foppatofflor.
 
 
Har bilden svartvit för att spegeln var jätte smutsig.

VA VILL DU HA?

Min fina vän fyller 14 år på torsdag och då blir det gratulationer här på bloggen. Så nu är frågan "vad vill hon ha för present?" De är de jag sitter och funderar på, och när jag ska köpa den... Men de får vi väll se.

SOLIG DAG

Nu har jag och 2 andra varit och sågat ner ett träd... Eller en såga, en bar och jag höll i vovven. Men nu ligger vovven under bordet där det är skugga och jag ligger i en hammock i solen i de underbara vädret. Så skönt, tror även att jag vill gå och bada i vattnet. 

OK

Nu ska jag börja försöka att verkligen hitta och vara där det är 3G så jag kan blogga! För jag har inte kunnat blogga mer än 1 inlägg per dag även fast jag har försökt med minst två... Men nu ska jag verkligen ta bloggandet här ute på landsort seriöst som det var när jag var hemma. SÅ NU KÖR VI! (med stora bokstäver) heja heja. Så jag kommer vara mer uppdaterad på bloggen eftersom jag även har tappat läsare under tiden jag har varit här... Det år tråkigt, men jag hoppas att jag får tillbaka dom nu! Jag kommer även att ha tidsinlägg så att jag inte måste gå upp på ett högt berg varje gång jag ska blogga. Men jag kommer göra mycket för att få upp statistiken så mina underbara läsare blir glada. ❤❤

MEN

Jag har inte ens kommit in på blogg appen eller sidan... Jätte konstigt! Men nu sitter jag i soffan och kollar på "sommarkrysset" men nu så ska jag mysa lite med mormor och morfars vovve och fortsätta kolla

MIDSOMMAR

Nu fixar släkten mat efter ett jättekul midsommarfirande. Sen blir det prat,

FÖRSENAD

Nu blev förra inlägget publicerat för det var typ försenat... (Jag vet inte varför) men men, sånt händer det är inte hela världen för det kommer bli bättre uppdatering för jag har några ställen här där jag faktiskt har 3G. Men imorgon så kommer det ett inlägg runt klockan 9.00 så håll ögonen öppna om det är någon som är vaken då.

BÅTEN

Jag kom hem, packa upp sen packa jag ner andra kläder igen... För jag ska till landsort nu men jag vet inte hur internet är där så vi får se hur uppdateringen blir då. Men just nu sitter jag på båten dit.
 
 

19/6

Idag har jag sovit mycket och jag har sprungit och sen har vi badat i vattnet (det var skönt) och under hela springturen så blev jag och min kusin jagade av en broms! HELA VÄGEN!

Men nu börjar internet bli segt så vi syns sen (åker hem imorgon och få blir det bättre uppdatering)

18/6

Igår natt då var det skogsbrand i grannens skog... Det var läskigt!
 
Men idag har det regnat och då har jag typ inte gjort så himla mycket. Men vi lämnade in en gräsklippare, inte så intressant dag.

JAKT

Nu ska brorsan, farfar, jag och kusinen ut på ygel jakt (yngel) 
 
 

17/6

Om ni undrar varför det är så dålig uppdatering så är det för att jag inte hinner blogga om dagarna nu som jag är i sommarstugan (utan el eller vatten) men jag försöker hinna med minst 2 inlägg om dagen! Men idag så har jag hoppat 115 cm högt... Sen har vi haft besök här och vi har badat för första gången i sommar (nästan). Och det har även varit strålande sol idag.
 
 
 

BLOGG

Idag har jag inte kunnat blogga för 
1. Min mobil var slut på batteri...
2. Jag har varit upptagen hela dagen typ.
 
Och nu är jag här 😊

VATTENKRIG

Nu är vi här i sommarstugan och nu ska vi ut i kalla kylan och ha VATTENKRIG!
 

PS. Jag har så vackra regnkläder.
 
 

DALARNA

Nu sitter jag i bilen med farmor, farfar, Kusse, kisses hund Greta & min lillebror. Och vi är på väg till våran sommarstuga i dalarna... Men just nu åker vi igenom Stockholm.
 
 
 

OJ

Oj jag har inte bloggat idag men det är för jag ska skaffa ny design på bloggen här, och ska skaffa en som kan göra det och då har jag mailat henne och så. Den har jag varit med min kusin och spelat "Sims 3 pets"... Det var kul, sen pratade vi om dagen imorgon när jag ska ner till hamnen med några personer från stallet (ridlärare också) och gå ponnyridning. Så då får man komma ner och rida gör ca. 20 kr typ 😊
Men nu sitter jag och städar mitt rum med musik.


TACK

Jag vill bara säga tack för ni har gjort min dag helt underbar, jag älskar er underbara vänner!
 
http://emiliaasvensson.blogg.se 
http://pastellgalaxy.blogg.se
http://ponnypay.blogg.se
http://addjedjisa.blogg.se
 
 

NIXTA

Nu är jag på nixta festen men jag har tyvärr inte kunnat blogga förrän nu...


SUMMER

Nu är det äntligen SOMMARLOOOV!

TAGGA

Till imorgon är det bara att Tagga skolavslutning, det värsta är att jag måste senast gå upp 7.30... Usch vad hemskt! Mem då ska jag duscha, föna håret, platta håret, sminka mig, ta på mig kläderna... Jag tror det var allt.

RUMBA FOTBOLL

Nu ska 6-8:an kolla på när lärarna spelar fotboll mot 9:orna!
 
 

KONTAKT

Om ni vill kontakta mig eller följa mig och min blogg så kan ni fortsätta att läsa.
 
KONTAKT
Sker via:
[email protected]
 
FÖLJA
Sker via:
- Instagram : perssonellens
 
- VideofyMi: Ellen Persson Södling
 
- Bloglovin: geekthechic.blogg.se
 
 
 
Det var dom sakerna jag kom på just nu.

MENTORSDAG AVKLARAD

Nu är mentorsdagen avklarad och jag lever än. Detta inlägg skulle publiceras för 3 timmar sen men det gick inte att få upp det på bloggen av någon konstig anledning... Men då kommer jag blogga minst 2 till inlägg under tiden på kväller här så kolla in på bloggen här vettja. Men här kommer några bilder från dagen idag.
 
 
 

Mer bilder kommer senare i ett inlägg (jag får inte upp dom nu)...
♦♦♦

MENTORSDAG

Imorgon är det mentorsdag i skolan och då ska jag och min klass till lövhagen och köra 5-kamp och ha grillfest. Det ska bli kul och då ska jag fan vinna 5-kampen annars kommer jag vara sur hela dagen för jag är dålig förlorare...
Men imorgon ska jag upp vid 07.30 och platta håret för vi börjar 9.30!


TÅGET

Jag och Emilia skulle ta tåget från Stockholm till Nynäshamn men när vi kom ner till tåget så var det en snäll person som höll upp dörren åt oss men om han inte hade gjort det så hade vi missat tåget...


GALLERIA

Jag och några kompisar stannade kvar i stochholm, och nu sitter vi i trappan i gallerian...
Det har i alla fall varit kul på museumet för där hittade vi en kille som min kompis tyckte var snygg och hon fick hans nummer! 
 
 

TÅGET

Nu sitter jag och klasserna på tåget till Stockholms Vasamuseum...
 

UPDATE

Oj herregud jag har inte bloggat idag kom jag på...
Så jag gör det nu.
Idag har jag varit hos farmor och farfar och sen började det hagla. Men ca kl 16.30 cyklade jag hem och fixa massa saker, sen har jag gjort en egen ansiktsmask dom fungerade riktigt bra! 
Och nu testar jag smink till skolavslutningen. 
 
Sen imorgon så ska jag till Ica kvantum och köpa lite plocksalad innan jag ska in till Stockholm och gå på Vasamuseumet med skolan. 
 
 

NATTI

Nu säger jag godnatt hemifrån farmor och farfar. 
 

STALLET

60 klassen gick super idag! Men 70 gick sämst...
1. Hon stegrar i början på 70 (det var inte litet heller).
2. Det gick segt.
3. Jag trodde jag red fel så jag gjorde en volt men jag red inte fel så jag fick 4 fel för det, osv.
 
Men jag kom i.a.f hem med en rosett.

MORGON

Okej nu är det såhär att jag måste gå upp ur sängen för att göra mig i ordning ✌ det är inte så kul att gå upp klockan 9 på en lördag.
Men jag får ju tävla! Men inte på Tuti utan jag ska tävla en skimmel som heter Benita...
 
Men nu måste jag upp puss på er.
Önska mig lycka till!

3 VECKOR VIDEO

Mina och Tutis minnen på 3 veckor som jag vi filmat ❤ (istället för 2 olika videor så tar vi alla i en stor) ❤


EN STOR

Istället för 2 olika videor i 2 olika inlägg så tar vi en video som jag sorterat ihop genom datum på 3 veckor som vi filmat. 
 
PS. del 1 är 3 veckor sen och resten är från denna vecka ☺

HJÄLPANDE HÄNDER

Nu är jag i hemma och har varit hela dagen i stallet och ridit, varit med hästarna och hjälpt min ridlärare med Johanna och andra Johanna, vi har mockat, sopat och fodrat, släppt in och ut hästarna och sen drog vi ut och red.
Jag red Tuti och sen körde vagn med Donna.
 
 
Johanna och Lisa.
 
Jag och Tuti fotar uteritten med Johanna ridlärare och Johanna.
 
Ridlärare fotar.
 
 
2 videos kommer senare.

BYXOR / CHAPS

Nu funderar jag på hur jag ska få tag i Sabrinas vita ridbyxor...
Chapsen är inga problem med att få tag i, ska jag bara kolla så dom passar
Sen är det bara att tagga hopptävling till på lördag!
 
(Bild från förra tävlingen på Killberry)

10 SAKER NI INTE VISTE OM MIG

1. Jag heter Anna Helene i mellannamn.
2. Jag har blå/gröna ögon.
3.Jag har svårt för att bli brun.
4. Jag har ridit i 5 år nu.
5. Jag har färgat mitt hår 2 gånger.
6. Jag hatar att sova med strumpor.
7. Jag har svårt att bestämma mig.
8. Jag är väldigt ovig.
9. Jag har betyg A i teknik.
10. Jag har nu berättat 10 saker om mig själv.
                                                                                                                                

SKUMT INLÄGG

HEMMA:
Här hemma har vi nu gäster (våra grannar) och vi har precis ätit mat och det var något italienskt som jag inte tyckte var så gott...
Men snart är det dags för efterrätt som jag tror kommer bli gott men det vet jag inte vad det blir.
Jag lekte med grannarnas 3 åriga son på studsmattan och hade faktiskt kul. Sen har vi lek mer ute men även lite kurragömma inne.
 
STALLET:
Men jag är nervös inför imorgon, jag vet inte varför jag är nervös men aja.
Jag vill bli fodervärd på Tuti men det krävs att vara med i tävlingsgruppen och jag och min kompis Johanna försöker ta oss dit så fort som möjligt så vi får varsin foderhäst.
 

STALLET

Ja nu är det såhär att jag ska upp kl 06.30 imorgon för då ska jag vara i stallet kl 08.00 för att hjälpa min ridlärare och sen rida en liten sväng. Då vill jag ha min D - Ponny Tuti 
Sen stannar jag väll i stallet ett tag och ska försöka få tag i min kompis vita ridbyxor jag ska låna. Sen ska jag låna ett par chaps av min kompis Johanna (Jag lånar sakerna för jag inte har haft tid att köpa eget än).
 
Men vi får se hur det blir med inläggen imorgon, om det går att publicera några. Hoppas jag kommer in på sidan i.a.f.
 

SOL

Idag är det varmt och soligt ute och det är helt underbart ute. Sommaren är här! 
 

GODNATT

Jag år så himla trött efter idag så jag somnade i soffan men nu säger jag godnatt till alla fina personer som läser.
 
Kram 

TUTI ❤

Här har ni videon på Tuti från stallet idag 


STALL DAG

Hej hörrni. Om ni undrar varför jag inte har bloggat idag, men det är för att jag har varit i stallet hela dagen och då kom jag inte in på sidan där jag bloggar från mobilen på...
Jag försökte flera gånger men det gick inte. Men jag tog bilder och en video kommer upp om ca en halv timme 😊
 
Men nu kommer några bilder på mig och Tuti:
 
 
 
 
 
Promenad.
 
Mys på promenaden med Tutan.
 
 
Mys, mys.
 
Vila lite.
 
Mums på promenaden.
 
Sur tjej när vi är på väg hem igen.
 
Älskar dig fina häst!!!!! 😘

KLÄDER

Här är bilderna på skolavslutningskläderna:
 
 
 

KOM HEM!

Mamma kom hem nu! Jag vill se mina skolavslutningskläder du köpt som jag valt... 😊
Skynda mamma, skynda.
 
Bild kommer när jag testar dom.

HEMMA

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan vi hade bara 2 lektioner! Otroligt skönt att inte ha några läxor eller prov.

NO

Ibland förstår jag inte mamma och pappa...
Vi skulle förhöra No och jag kommer ner 10 minuter senare men då har dom satt på en film som dom skulle se och då skulle vi förhöra när filmen var slut... 
Men det var ändå dom som sa att vi skulle förhöra.

.

 
 

GODNATT

Jag som tänkte sova tidigt...
Sen märker man att man inte kan somna, och inser men klockan är ganska mycket.
 
Godnatt!

FÖRHÖR

Ja nu har jag precis kommit ut ur duschen och mamma eller pappa ska förhöra mig på No inför provet...
 

VIDEO UPDATE


KLADDKAKA

Nu har jag bakat typ det ända jag kan baka jo kladdkaka. Nu ska den bara svalna lite sen är det bara att äta!
 

STÄDNING

Jaha idag har mamma tvingat mig och min bror att städa, brorsan fick vika tvätt och jag fick städa mitt rum och dammsuga hela huset. Mamma detta kallas barnarbete...
Så idag har jag dött lite och jag somnade lite efter städningen också. Men jag har precis tittat klart på en och en halv film...
Och nu kollar jag och mamma på tv.
 
 

Copyright Geekthechic
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS
Follow on Bloglovin Instagram