STALLET

Det blev tyvärr inga bilder eller ett inlägg från stallet, men det var för att jag inte hade mobilen på mig hela tiden. Men såhär var det jag red på min pluttis Tuti och Johanna red på sin pluttis Lisa, vi red ut barbacka och det var jätte kul och trevligt. Innan vi red så hjälpte vi våran ridlärare att fodra, mocka och sopa.
Det var en helt underbar dag i stallet.
 
Bilder ej tagna från idag.
 

MUMS

Idag gillade jag skolan för på spanskalektionen fick vi äta godis och dricka läsk sen fick vi glass och titta på film samtidigt. Mums!
Men efter skolan så ska jag ner på stan och kolla en sak sen så ska jag hem äta byta om sen hå upp stallet med kompisar. Det är och kommer bli en fortsatt bra dag! 

STALLET

Ja nu är det bestämt, jag ska rida privatlektion med Johanna. Det ska bli kul!
Det är imorgon och vi får se vem jag ska rida jag vill ha Tuti men det beror på om hon går lektion eller inte. Det blir nog något inlägg när jag är i stallet sen blir det bog några bilder men det får vi väll se imorgon ca. Kl. 17.30 😉
Kram.
 

FUNDERINGAR

Nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa över sånguppvianingen och rida en privatlektion men min kompis Johanna. Det lutar mot att hoppa över men jag är inte riktigt 100% säker än...
Sen funderar jag på om min kompis favorithäst ska säljas till en som hyr henne på lördag, det är hennes elefantraket och hon är orolig och nervös om hennes favorit ska säljas, hon kommer bli ledsen ifall det händer för det blir som ett slags band mellan människa och häst. Men nu ska jag fixa lite saker här och där och fortsätta fundera.
 

KORT

Jag och mamma sitter vid datorn och försöker fixa mitt bankkort sfär det är typ spärrat på något sett. Men aja vi får se hur det blir för mamma ska ringa banken imorgon för att få nya koder och allt...
 

STALLET

Nu har jag kommit hem från stallet efter att ha ridit en skimmel som heter Benita, jag red barbacka och det gick bra fast hon bockade en gång. Och nu är det bestämt att jag och min kompis ska ha en privatlektion på fredag 😉
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen så vi syns.
 

SKOLA & SKITVÄDER

Nu är jag i den tråkiga skolan när det är skitväder ute, jag tror alla är allmänt trötta idag eftersom det var varmt och soligt igår så man kunde gå i shorts och sen nu är det grått, kallt och det regnar.
 
Sen måste jag plugga So till provet vi har imorgon.
 
 

JADU

Nu har jag kört lite Ansiktsbehandling på mig själv och har även pluggat på So till provet jag helt hade glömt datum på...
 
Men idag har jag tillbringat mycket tid med kompisar och bästisar och så.
 
Det har varit dålig uppdatering idag, jag vet men det är för att det är så mycket i skolan nu.
 

KLÄDER

Nu har jag kollat på skolavslutningskläder såhär i sista sekund. Men jag ska prata med mamma och så först.

LÄXA

Läxa är sämst och de vet nog alla!
 

KLAR

Nu är jag helt klar och ny duschad från en springtur på 3 km sen lite styrka efter. Pappa lagar mat, Mamma är förkyld och Johan duschar.
 
Sen ska vi överraska mamma med mat och presenter!
Grattis på mors-dag mamma :*
 
 

KEBAB

 

GODMORGON

Godmorgon.
Nu sitter Alice, jag och hennes systrar i soffan och gör typ massa saker. (Jag sov över hos henne)
Aja vi har precis ätit frukost men vi är jätte trötta för vi gick och la oss vid ca 2.00
Men nu så ska vi borsta tänderna.
Puss

ÖSMO

Idag har jag, Alice och Mathilda varit på ösmomarknaden och sfär såg jag många som jag känner. 
Jag köpte en keps och en mors-dag present (men presenten är en hemlis)
 

SAMMANFATTNING

Nu kommer min lilla sammanfattning av dagen:
 
Först så var det Matteprovet som jag inte alls vart nöjd med...
Sen så var det So som var tråkig, lunch som var äcklig, sen var det mina underbara kompisar som gjorde min dag så himla bra och rolig i skolan, Älskar er fina människor!
Men hemma är det rätt chill och så.
 
Bra dag även fast den var tråkig.
 

MYS

Nu så ska det bli lite mys med familjen framför tv:n och sen lite mer bloggande. Då jag ska sammanfatta dagen i ett kvällsinlägg :)
Men jag ska bara gå på toa först.
 

FUNDERAR

Jag sitter här med datorn, mobilen, en Coca cola och min bloggbok där jag skriver mina idéer till bloggen och funderar på vad jag ska skriva om och om jag ska ha en ny uppdatering på bloggen här så den ser lite nyare och fräschare ut. Men det är inte det enklaste.
Och om ni undrar varför det har varit dålig uppdatering igen är för det är mycket i skolan och då hinner jag knappt att blogga men jag kämpar vidare dom här 3 veckorna som är kvar tills det är SOMMARLOV!
Åh vad jag längtar till sol, bad, och bruna ben! :*
Aja jag får i.a.f pepp av alla mina fina läsare.
 
 
  

PROV

Imorgon har jag matte prov såm det känns som att jag kommer faila på...
Hate matte! Men jag ska i alla fall Tagga till imorgon på sovmorgon. Hare bäst på resten av kvällen. Puss 

GRATTIS

Igår fyllde min fina bästis 14 år!
Jag hoppas du hade det bäst då och varmt i Mallorca. Saknar dig. :*
 
 

FÖLJ

Om folk tycker det är intressant att börja följa mig på olika saker så kommer dom saker ni kan följa och kontakta mig på.
  • Bloglovin: http://geekthechic.blogg.se
  • Instagram: elleniius
  • Videofyme: Ellen Persson Södling
  • Mail: [email protected]
Där är saker ni kan följa mig på eller att kontakta mig om vad som helst (ska ni kontakta mig ta min Mail)
 

AWESOME

Jag måste ju fan vara AWESOME på att rida barbacka baklänges i trav på älsklingen!!!


STALLET

Nu har jag kommit hem från stallet efter att ha ridit ögonstenen barbacka baklänges...
Jag höll på att rammla av ca 4 gånger men det gjorde jag aldrig. Men det hemska med pluttisen är att hon fick "mugg" för ett tag sedan så nu måste det tvättas och schamponeras varje dag och ta på salva och det har blivit värre än vad det var förut 😥😭😷
Men nu ska jag duscha Puss!
 
 

SCHOOL

Nu är jag i skolan och äter lunch med min fina klass och kompisar. Maten är fiskburgare
 
Vad äter ni idag? 

VIDEO ELLER INTE

Hej sorry att jag inte har bloggat men jag skulle göra en videoblogg men jag kom bara till halva den för sen dog min mobil på batteri och så.
Och då tänkte jag skriva ett inlägg men då var det mat och sen pratade jag och mamma om mitt dåliga betyg B på en läxa i idrott och vi kom fram till att jag ska prata med läraren. Men i alla fall så glömde jag att blogga efter och jag och mamma pratade om att hälla salt på sniglar. Sen sminkade jag mamma och det blev riktigt bra! Och nu är vi här och jag säger "Lovar att de blir bättre uppdatering imorgon" Det känns som att jag säger det hela tiden med aja hejdå.
 

HEADER

Nu är Mathildas header bild uppe på hennes blogg hon valde bilder och jag fixade så kolla nu för hon behöver lite fler besökare! Haha. VI har även färgat mitt hår i gul "dip dye" med sprayfärg. Men jag ska duscha så då kommer det att försvinna.
 
 
 

HALV DAG

Idag var det bara halv dag i skolan som jag helt glömt. Men efter lunchen när vi slutade gick jag och två kompisar alltså Mathilda jag ska fixa header åt och Alice hem till mig och såg på film och åt magiska bönor, eller nästan...
Men nu har Alice gått hem och jag ska fixa Mathildas header nu så vi får se hur resultatet blir.
 
Puss!

UPDATE

Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen dom här 3 dagarna men det beror på att jag bor hos farmor och farfar och då kan jag inte vara aktiv hela tiden. Men jag flyttar hem imorgon så då kommer det att bli bättre uppdatering!
 
Men idag har varit en grym dag, först så åt jag god och nyttig frukost sen så fixade jag lite saker och var med min kusin och bror, sen gick jag på dansuppvisning med 2 kompisar för att kolla på beeesti, sen räknade jag och farfar matte för matteprovet vi har på fredag första lektionen, kollade jag och farmor och Johan på mästarnas mästare och såklart hockey!
 
 

EUROVISION

Nu sitter jag, min kusin och farmor och kollar på Eurovision medan Johan spelar på mobilen och farfar kollar på hockey.
 
Heja Robin!
 

OJ

Hoppsan jag bloggade ingenting igår... :O
Jag kom på nu att jag inte hade bloggat något, men dagen igår var som alla andra typ, skola sen hem typ.
Men nu ska jag spela anden i glaset med min lillebror och min kusin.
Önska oss lycka till så vi inte dör.
 
Puss.
 

FÖRLÅT

Förlåt för att jag inte har bloggat med det är för det var först skola, sen var jag hemma hos farmor och farfar och typ sprang och spela fotboll med en tennisboll med brorsan, sen cyklade jag hem och tjafsade lite med pappa...
Och packade gjorde jag också för att jag ska sova hos farmor och farfar till på tisdag (för en anledning som inte hör hit).
Och sen var klockan 20.00 ungefär och då åt jag mat och nu bloggar jag och kollar på hockey.
Sveringe - Kanada.
Det står 1 - 0 till Kanada, komigen nu Sverige!
 

SCHOOL

Det är ju bara massor med skola hela tiden känns det som det är läxor och massor med prov nu. Hoppas det går bra med betyg och allt annat och så. 
 
Jag är hemma och pluggar nu efter ridningen som gick super efter att inte ha ridit på 2 veckor!
Jag red en häst dom heter Vasaris (jag skulle rida Tuti men ridläraren bytte och satte mig på Vasse ist.) Men det gick otroligt bra, vi red ut på kvarnängsbacken upp och ner och så...
 
Men nu blev det ett konstigt inlägg så jag hoppas på det bästa.

FILM

Nu på No lektionen tittar vi på film, något om typ naturen....
Den verkar tråkig.
 

BLOGG

Nu säger jag godnatt till mina underbara läsare och jag vill bara säga att jag älskar er på djupet av mitt hjärta. Om inte ni läst denna blogg och hjälpt mig med den skulle jag inte vara den jag är idag. Tack för att ni läser, Kommenterar, Följer denna blogg!  
 

...

Jag sitter nu vid datorn och bloggar men snart ska jag plugga "Religionskunskap" till ett läxförhör vi har på torsdag hoppas det går bra. Fast det är lite svårare än ett läxförhör men lättare än ett prov för vi kommer få 3 frågor vi ska svara på sen förklara några ord...
Aja ni behöver inte dras med mina läxor. I såna fall får ni kolla på våran klassblogg vi har. Men nu ska jag dra och plugga lite så vi syns.
 
 

BILDER

Här är studsmattebilderna:
 
 
 
 
 

HANNA

 
Nu har Hanna gått hem och vi studsade studsmatta hela dagen efter skolan. Så nu sitter jag och bloggar, tittar på tv.
Men studsmatte bilderna kommer lite senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MORGON FIX

Godmorgon, nu har jag ganska mycket att göra här på morgonen eftersom Hanna ska komma till mig efter skolan så jag måste Jag städa rummet lite, byta lakan i sängen eller bädda sängen, fixa mig såklart.
 

SUMMER FEELINGS

Sommaren är här nu äntligen sommar!
Idé tagen från http://hannixxxo.blogg.se


VIDEO

 
Skumt...
Det skulle komma upp en video här på bloggen för ca 1 och 1 halv timme sen men den har inte det så det kanske kommer ett video inlägg med rubriken SUMMER FEELINGS mitt i natten eller något vi får väll se när den kommer upp.
Iden var i alla fall tagen från
http://hannixxxo.blogg.se/
Cred till den tuffa tjejen!
 
Men vi får väll se när den kommer upp videon är i alla fall filmad och redigerad av mig (det blev tyvärr ingen musik i den som det skulle vara)
 
 

 

SKRIVA SKRIVA

Jag har inget att blogga om, jag har inte gjort något speciellt.
Jag vaknade ca 11.00 när pappa kom upp med frukost på sängen och sa: Ellen nu får du äta frukost. Sen kom mamma upp en timme efter och sa att jag var tvungen att gå ut. Men jag gick ut en timme efter gör jag var tvungen att fixa mig.
 
Men nu är jag i.a.f hos farmor och snackar.
 
 

UTE

¡Hola!
Idag har varit värsta ute-dagen jag vaknade, duscha ut och sola men det blev kalt så jag gick in åt frukost bloggade lite sen gick jag ut och fixa massa saker med pappa och brorsan i trädgården medans jag väntade på Alice.
Sedan kom Alice och då satt vi inne med mobilerna och chattade med
"Harry Styles" eller nästan...
 
Vi åt hamburgare och hoppade studsmatta i en ca en timme sen dog vi typ...
Och nu sitter vi här!
 
 
 
 

SOMMAR

Här hemma är det så underbart fint väder så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Det är sol, varmt och helt underbart nu är det sommar!
 
 

UPPTAGEN

Det har varit dålig uppdatering idag för jag har varit upptagen av massor med saker.
När jag tänker på det såhär så känns det som att jag har haft massor med tid och inte alls upptagen men när jag höll på med sakerna idag så gick tiden jättefort osv.
 
Men nu ska jag sova och jag ska se till så att det blir bättre uppdatering imorgon.
Puss!

ANDAR

Jag hade inget att göra så jag har precis läst mycket om andar och hur man kontaktar don osv.
Jag blev fett rädd när jag läste en sak om hur man kontaktar andar och helt plötsligt slog källardörren igen...
Sen såg jag att det bara var korsdrag.
 
Men i alla fall jag vill köra anden i glaset nu bara för det men hare bra så syns vi.
 
 

TÅG BILDER

Här kommer bilderna från Dagens Höjdpunkt (tåget/tunnelbanan):
 
 
 
 

UPDATE

Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra idag men jag har haft fullt upp.
1. Tåg till grönan.
2. Stå i kö i över en timme.
3. Ge upp hoppet om att komma in i grönan så vi skiter i de.
4. Haninge centrum istället.
5. Äta på McDonalds.
6. Tåg hem till Nynäshamn.
Och nu sitter jag här!
Hur har eran dag varit idag då?
 
Min har varit bra och helt skum...
Vi syns mer idag de kan jag lova! 
 

FRIENDS ARENA

Nu har förbandet sjungit klart och om några minuter kommer One Direction ut på scenen :O

TÅGET

Nu har vi åkt i tåget i ca 25 minuter och det är nästa lika långt tills vi ska möta upp pappa i Årstaberg.
Sen är det några stationer till tills vi är i Solna.
 
 

5 DAYS CHILL

Lång helg det blir för vi är ju nu lediga onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.
 
Jag har bara något planerat på onsdag (One Direction), torsdag (Gröna Lund med kompisar).
Så imorgon så ska jag och Johanna ta 15.55 tåget tror jag det var, från Nynäsgård i Nynäshamn möta upp pappa på tåget vid centralen i Stockholm typ sen upp till Solna station.
 
Sen blir det Party In The House! (i friends arena!) :) 
Annars har jag inget planerat...
Vad ska ni göra dom 5 dagarna? 

LUNKEN

Nu är äntligen Lunken avklarad!
Så skönt men lite besviken faktiskt...
Jag var ändå först av tjejerna i klassen och kom igenom 7 km på ca 45 minuter efter att ha varit förkyld.
Jag är stolt men besviken ändå jag vet inte varför, jag bara är det.
 
Aja det är ju långt till nästa ett helt år.
 
 

LUNKEN

Om 2 minuter är bandet klippt och vi springer en ungefär spring tävling önska mig lycka till!!!
 

DAGEN

Nu är det  såhär att det har varit en jävligt dålig uppdatering på bloggen här idag så nu berättar jag om hela dagen.
 
  • Vakna fixa mig till skolan och tänkte "men det måste nog vara första gången jag verkligen längtar till skolan på en måndag".
  • I skolan blev jag andfådd av att gå upp för trapporna eftersom jag har varit jättesjuk och fortfarande är de lite.
  • Lektion, lektion...
  • Prata med några kompisar och att vi nu har bestämt att vi ska till Gröna Lund på torsdag... (Hoppas jag orkar efter konserten).
  • Lektion...
  • Lunch.
  • Lektion, lektion...
  • Stanna till kl 16.00 för jag vänta på kompisar. 
  • Farmor och Farfar.

Det var så min dag har varit, hur har ni haft det?
Puss (bättre uppdatering kommer imorgon)

COOP

Nu är jag på Coop Extra och handlar som farmor sa "Kaffe, Te, Smör och Grädde" men nu i vagnen ligger frukt, pasta, mjölk och mycket annat...
 
Lilla farmor då.
 
Sen ska jag hem till farmor och farfar och mysa lite med kusinens hund som har blivit opererad för det var något fel i knät :(
 

KLAR

Har precis fixat klart ändringarna i kommentarsfälten. 
Det är inte så stor skillnad men det blev bättre!
 
Men nu har mamma tvingat mig att läsa så då läser jag väll "Hästens Kroppsspråk"

3 DAYS LEFT

Jag kan inte fatta att i Oktober (tror jag att det var) så köpte jag och pappa "One Direction" biljetter till mig, kompis och han och nu är det bara 3 dagar kvar tills den är!
 
Men nackdel:
1. Är att pappa börjar bli sjuk, men nu knarkar har medicin istället för mig.
2. Gillar inte "One Direction" så mycket längre, men det ska bli kul ändå.
3. Har inte platser bredvid  varandra så det måste vi lösa när vi är där men ändå.
 
Puss!
 

CITAT

Credit:
http://thildasinging.blogg.se/
 

CHILLAR

Nu chillar man med brorsan you now!
 
Minecraft med brorsan.
Nej jag har skit tråkigt...
 
HA. HA. HA.
 
Detta var ett skumt inlägg.

FILM

Nu sitter jag och pappa i varsin ände av soffan och kollar på någon våldsam gangster, maffia film...
 
Nu kom mamma och satte sig här också.
Men Johan har sovit hos en kompis men är inte hemma än men han kommer väll nog om 3 timmar eller något jag vet inte...
 
Hare bra syns senare.

LÄGGDAGS

Jag ska snart sova eftersom jag skulle lägga mig och sova tidigt för att jag ska bli frisk.
 
Så jag säger bara "vi syns imorgon"

UPDATE

Hej!
Det har varit världens sämsta uppdatering idag.
Men jag börjar bli friskare iallafall.
 
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att försöka bli frisk, kollat tv hela dagen, messat med kompisar, sjungit och dansat med pappa ;) och hjälp en kompis med headern på bloggen (på face time).
 
Nu såg jag precis klart på Tarzan.
Och nu har jag typ inget att göra men vi syns nig någon gång till idag men det blott nog snart för jag ska sova tidigt idag så jag blir frisk någon gång.
 
 

BLÄÄÄ

Jag har för fan inget att blogga om för min dag har varit så tråkig förutom att jag redan har skrivit om det lilla intressanta idag...
 
Nu tittar jag på film med pappa och mamma i.a.f

TACK!

Tack bästa mormor och morfar som kommer med pizza, pizzasallad, coca cola, klubba och chokladkakor!!!
 
 

SJUKDOM

Hemma för löjlig och äcklig förkylnings sjukdom.
Så nu fortsätter jag att knarka halstabletter och hostmedicim, sen får jag väll sova hela dagen.
 
Men mommo och moffa kommer lite senare för att lämna en sak till mamma och jag ska testa ett par byxor och sen kanske dom har köpt något gott som godis eller något.
 
(Bilden är från i tisdags)

2 MAJ

Sorry att det inte har varit så mycket bloggande idag men det är därför som ni vet att jag är sjuk.
Och då har jag helt enkelt inte orkat att blogga.
 
Men jag ska stanna hemma från skolan imorgon också, och då vet jag inte vad jag ska göra med mina saker eftersom vi ska flytta tillbaks till sal. 21, någon får väll ta dom!
 
Nu ska jag bara kolla "Path" sen så ska jag sova.
Path: [email protected]
Godnatt

SJUK

Nu är jag hemma från skolan eftersom jag gick hem efter 2 lektioner för att jag var och är sjuk...
Så nu får jag väll knarka halstabletter och hostmedicin.
 
Men nu ska jag krya på mig så vi syns.
 

BILD

Poker bild
 

SOV TIME

Nu är det sov time!!!

LISTA

Min lista över dagen:
 
  • Vakna efter att ha kramats lite med Becca (vi delade säng).
  • Förlora poker...
  • Hos Agnes hela dagen.
  • Äta middag.
  • Ansiktsmask.
  • Arga snickaren.
  • Och nu duscha!
Här är dagen och lite till men kanske syns lite senare  Bye Bye

POKER

Nu sitter vi och spelar poker.
Och jag har inget att förlora men allt att vinna....

TYVÄRR

Det blev inga bilder från igår tyvärr men kul hade jag i.a.f
Hoppas ni oxå hade kul!
 
Efter brasan gick jag och kompisarna hem till Agnes och sov över där.
Nu sitter vi alla med mobilerna framför tv och är jätte sociala!
Eller?
 
...................

Copyright Geekthechic
Bloggdesignen är skapad av Tasnim
Prenumerera via RSS
Follow on Bloglovin Instagram